BejelentésÉLETKEREKÍTŐ MEGOLDÁSOK NEKED!
TITKOS RECEPTEK :) :)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Empatikus (Erőszakmentes, Együttműködő) Kommunikáció

Tudjon meg többet az EMK-ról!

Hívom szeretettel az Érdeklődőket a Facebook-on a Kecskeméti EMK Közösségbe, ahol a témához kapcsolódó érdekes cikkek és egy jó közösség várja!

Jelentkezzen még ma! Smile


Ingyenes EMK gyakorlók a ZOOM-on a Privát csoport számára!

További információk:

http://emk.hu/

Néhány idézet a kommunikációnkkal kapcsolatban...


"De sokszor történik ez, még a legjobb barátok között is! Mindkét fél fontosabbnak tartja a maga mondanivalóját, mint bármit, amit a másiktól hallhat."


Joanne Kathleen Rowling


"A szavaknak nagy hibájuk, hogy mindenki mást ért alattuk. Először egyeztetni kell őket, mint a különféle órákat."

Szepes Mária


"Ne másokat figyelj, hanem önmagadat. És hagyd, hogy ami belül van, felszínre bukkanjon, bármilyen kockázattal is jár. Nincs nagyobb kockázat az elfojtásnál."


Osho


"Az ember nemcsak a szájával hallgat és beszél, hanem a lelkével is."

Márai Sándor


"A gyengék örökké harcolnak. Csak az erősek, az igazán erősek képesek a megadásra."


"Nagy különbség van a részvétlen némaság és az együtt érző meghallgatás között. A modern ember egyik legnagyobb keserve, hogy nincs hol, nincs kinek a batyuját kiteregetni. Ezért olyan keresettek a pszichiáterek, akik türelmes, fizetett szak-meghallgatók, s olykor nem is tesznek mást, csak hagyják, hogy a páciens alaposan kibeszélje magát, s már ezzel is gyógyítanak. Holott egymás orvosai lehetnénk - egy kis szeretettel, empátiával, valódi és nem színlelt érdeklődéssel embertársunk személye iránt. Megérinteni a remegő kezet, elmélyedni a repdeső tekintetben, azt sugallni: „Most te, egyedül te vagy a fontos", s lenyugtatni a zaklatott lelket, azáltal, hogy osztozunk vele... Örömben együtt lenni? Az se könnyű, irigység nélkül együtt nevetni, akkor is, ha nekünk magunknak éppen kevés okunk van a derűre..."


"Még azt sem szabad ráerőszakolnom másra, ami neki hasznos lenne. Azoknak ugyanis, akik eszük használatával bírnak, szabad választási lehetőséget kell biztosítani arra nézve, hogy mi hasznos és mi nem hasznos nekik."


(Huig van Groot)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!